Maak kennis – Onze nieuwe Yoga-instructrice Audrey

Ondertussen heeft ze al een aantal yoga-lessen bij 4Sport gegeven, maar we stellen Audrey graag nog even ‘officieel’ aan jullie voor! 

Hi, ik ben Audrey en geef sinds begin maart met plezier yogales bij 4Sport.

Ik heb twee grote passies in mijn leven en dat zijn yoga en reizen. Deze twee combineer ik dus graag. Zes weken geleden kwam ik terug van een reis van ruim 6 maanden door Azie. Reizen voedt me, geef inspiratie en nieuwe inzichten. Op eenzelfde manier doet yoga dit ook voor mij.
Mijn eerste kennismaking met yoga gebeurde, toen ik 18 jaar was. Ik volgde een aantal lessen, maar vond er eigenlijk niets aan. Ongeveer 10 jaar geleden maakte ik opnieuw kennis met yoga. Ik was niet meteen verkocht, maar iets bleef me aantrekken. Ik besloot me wat meer in yoga te verdiepen d.m.v. het volgen van workshops en het volgen van een opleiding om kinderyoga te geven. Dit zou ik goed kunnen gebruiken in mijn werk als remedial teacher. Langzaamaan begon ik de ‘benefits’ van yoga te ervaren. Er was geen weg meer terug. Ik merkte dat hoe meer ik yoga (fysiek) deed hoe beter ik mij ook mentaal voelde. Om nog meer te leren volgde ik een yoga teacher training en ben ik begonnen met het geven van yogalessen. Uiteindelijk leidde yoga mij naar India, waar ik nog meer verdieping vond toen ik een teacher training deed bij BNS Iyengar (direct student of Krishnamacharya, the founder of modern yoga). Dit heeft mij nog meer geïnspireerd yoga en de daarbij behorende filosofie dieper te integreren in mijn leven. In mijn lessen geef ik graag een stukje hiervan mee.”

Groeten,

Audrey