Maak kennis met onze nieuwe fitnessinstructrice Bianca

Graag wil ik mij even voorstellen! Ik ben Bianca Pol. De meesten zullen mij wel kennen, in ieder geval van gezicht, omdat ik al lid ben van 4Sport vanaf het eerste uur. Vanaf nu mag ik deel uitmaken van het 4Sport-team als collega!

Met mijn administratieve achtergrond zal ik (een deel van) de administratieve taken op me nemen. Daarnaast zul je mij tegenkomen in de fitnesszaal. Als fitnessinstructrice in opleiding zal ik nog niet direct al je vragen kunnen beantwoorden, maar samen met mijn ervaren en kundige collega’s zorg ik ervoor dat jij lekker kunt sporten onder professionele begeleiding.

Zelf ben ik begonnen met sporten toen Ricardo les gaf op een andere sportschool, nog voor het bestaan van 4Sport. Van iemand die een hekel had aan sporten, met ongeveer 15 kilo overgewicht, ben ik veranderd in iemand die niet meer zonder sporten kan en veel beter in haar vel zit. Zowel geestelijk als lichamelijk. Omdat ik weet wat een lange en moeilijke weg dit kan zijn, zal ik me goed kunnen verplaatsen in mede-sporters. Maar ook omdat ik zelf heb ervaren dat het sporten echt een ‘way of life’ kan worden, hoop ik hiermee anderen te kunnen motiveren!

Ik verheug me enorm op het samenwerken met mijn collega’s (wat natuurlijk al heel vertrouwd voelt) en kijk er naar uit je zien in de gezelligste sportschool!