Lid van de maand september – Michel den Rooijen

Hallo medesporters! Ik ben Michel en sport nu 3 maanden bij 4Sport. Na een tijd zoeken en afwegen om wel of niet te beginnen met sporten, ben ik bij 4Sport uitgekomen. Lekker dichtbij, kleinschalig en goede reviews. Op een zondag kijkje genomen en heb me gelijk ingeschreven en een afspraak gemaakt met Dennis voor een intakegesprek.

Mijn doel is om wat kilo’s kwijtraken en meer spiermassa opbouwen. Mijn doel opzich is best haalbaar, maar voor mij is de grootste uitdaging om de motivatie te behouden om 3 keer per week te blijven sporten. Lastig. Maar het is Dennis en Patrick tot nu toe gelukt me gemotiveerd te houden, waar ik hun erg dankbaar voor ben. Hierdoor ben ik dus nog steeds 3x per week te vinden in de fitness.

4Sport is een fijne kleinschalige gezellige sportschool, mooi verzorgd, prima apparatuur, en erg vriendelijk en vooral motiverend personeel. Dat is wat het ook leuk maakt om steeds terug te komen, je bent geen nummer zoals bij de grote sportscholen!