Lid van de maand oktober – Mandy Kuipers

Iedere maand zetten we één van onze leden in het zonnetje! Het lid van de maand oktober is Mandy Kuipers. Lees hier haar verhaal!

:

Hoe vaak ik wel eens heb gedacht om weer te gaan sporten, is niet meer op twee handen te tellen. Met veel plezier heb ik vroeger altijd vechtsporten mogen doen (judo, krav maga), dus als ik zou moeten beginnen zou het iets in die richting zijn. Maar ja, hoe ga je dan die drempel over om je dan toch echt aan te melden? Voor mij was dit het moment dat ik op het zwembadbedje lag in Griekenland deze zomer, 30 graden, scherpe zon en al die volslanke en gebruinde dames en heren die langslopen. Tijd om van dat bedje af te komen en actie Mandy, dacht ik. Dit kan niet langer zo. Van befaamde patat-, pizza-, kapsalon- en bierliefhebber naar sporten en een gezondere levensstijl leek mij een goed voornemen voor de tweede helft van 2019. Zo geschiedde heb ik mij daar 2 maanden geleden op dat zwembadbedje in Griekenland ingeschreven voor de eerste proefles kickboksen en de rest is alweer geschiedenis.

Ik ben bij 4Sport gekomen door googlen naar ‘beste sportschool’ van Alphen aan den Rijn. Bij het lezen van de enthousiaste reviews leek 4Sport als sportschool goed bij mij aan te sluiten. En dat klopte, want 4Sport is voor mij inderdaad een fijne sportschool gebleken. Mijn beeld van spierbonken die keihard aan het trainen zijn en vrijwel alleen met zichzelf bezig zijn is bij 4Sport helemaal niet van toepassing. De kleinschaligheid maakt de sportschool persoonlijk, vriendelijk en open. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, staan open voor een praatje en een grapje wat voor een ontspannen sfeer zorgt in de sportschool, maar bovenal ook bij de sporters zelf. Je voelt je geen nummer.

Met hulp van de intake bij Patrick en Dennis heb ik voor de komende tijd doelen gesteld om aan te werken; kilo’s kwijtraken en gespierder worden met behulp van fitness en hopelijk straks weer met kickboksen als mijn blessure genezen is. Door de intake en ondersteuning via de app van 4Sport ben ik elke keer bezig om mijzelf te verbeteren en uit te dragen, in plaats van willekeurig gebruik te maken van de apparaten zoals je bij andere sportscholen wel vaak ziet. Naast fitness brengen de yogaklassen mij veel rust en flexibiliteit en de kickbokslessen plezier en uitdaging. 4Sport is voor mij de afgelopen 2 maanden een fijne plek geweest met veel gezelligheid, waar ik graag kom om te sporten. Vanaf het eerste moment dus geen spijt gehad dat ik mij heb aangemeld en ik kijk uit om de komende tijd aan de slag te gaan met mijn doelen. Super sportschool, bedankt!