Lid van de maand oktober – Ingrid Hommenga

Iedere maand zetten we één van onze leden in het zonnetje. Het lid van de maand oktober is Ingrid Hommenga. Zij is onlangs gestart met Personal Training bij 4Sport. Lees hier haar verhaal:

Heftig zwetend en tijdens het proberen om weer op adem te komen van een toch net weer gelukte crunch, opgedragen door Ricardo, leek het hem blijkbaar het juiste moment om te vragen of ik misschien lid van de maand wil zijn. Tot nu toe lijkt dit het enige te zijn dat Rico heeft gevraagd waar geen spierpijn aan verbonden is!

Ik ben Ingrid (46 jaar) en ben bijna drie maanden geleden bij 4Sport naar binnen gewandeld omdat er toch echt wat kilootjes vanaf moe(s)ten. Het was tijd om aan mijn gezondheid te werken en fitter te worden. Eigenlijk wist ik niet goed waar en hoe ik moest beginnen. Na een uitgebreid en vriendelijk intakegesprek heb ik besloten om naast onbeperkt fitness ook met een Personal Trainer aan de slag te gaan. Voor mij werkt dit prima. Tijdens Personal Training leer ik oefeningen die ik zelf weer tijdens fitness herhaal. En natuurlijk geeft de motivatie van een Personal Trainer mij de zet om tot het uiterste te gaan. Mede door Personal Training word ik iedere week wat fitter.

De eerste week dacht ik dat de 5 kilometer op de fiets naar 4Sport al een hele opgave was. Nu zie ik het als een kleine warming up voordat ik ga sporten. Als het uitkomt doe ik mee met een groepsles, bijvoorbeeld core training of total body. De mogelijkheid voor afwisseling in trainen bij 4Sport bevalt mij heel goed. Naast het sporten heb ik ook mijn eetgewoontes aangepast naar meer natuurlijk en gezond eten. Inmiddels ben ik meer dan 11 kilo lichter, voel ik mij een stuk beter, heb ik een betere conditie, en ben ik weer gezonder aan het worden.

Ja, ik werk er zelf hard aan om fit te worden. Maar het hele team van 4Sport zorgt zeker voor een opgewekte gezellige sfeer en motiveert om lekker te blijven sporten!