Lid van de maand juni – Stef Strik

Elke maand zetten we één van onze leden in het zonnetje. Heb jij zelf een leuk verhaal of een bijzondere ervaring? Stuur dit dan op naar info@4sport.nu.
Stef Strik is lid van de maand juni geworden! Lees hier zijn verhaal.

Beste sportvrienden, mijn naam is Stef Strik (57) en ben drie keer in de week te vinden in de zaal van 4Sport. Ik ben drie jaar geleden bij 4Sport gekomen om mijn conditie weer op peil te brengen. In die tijd was ik moeilijk ter been vanwege een bacteriologische ontsteking in mijn voet. Na de rolstoel en de krukken begonnen met personal training van Rico. Na een jaar was ik weer in staat te lopen en heb mij zelfs over weten te halen voor de 20 van Alphen (maar dan de 10 km…). Nu twee jaar later moet ik mijn doelen steeds bijstellen naar boven, want ik ben samen met Patrick een duotraining begonnen. Drie keer per week dagen wij elkaar uit met een uitgebalanceerd trainingsprogramma. Een afspraak met een personal trainer geeft mij de verplichting om steeds weer wel te gaan trainen. Alleen kan ik de discipline niet opbrengen.
Mijn grootste vijand om fit te blijven en de laatste vetreserves rond de buik kwijt te raken is de wijn. Ik acht de Franse wijnboeren hier volledig voor verantwoordelijk. Hadden ze nooit moeten uitvinden.
Mijn lievelingsapparaat in de sportschool is het koffiezetapparaat. Die sla ik geen enkele training over. Maar ja, wat wil je. Ik ben immers al 36 jaar ambtenaar!
Ik ben blij dat ik het team van 4Sport ontmoet heb. Na iedere training ga ik weer met frisse moed de wereld tegemoet!