Lid van de maand juli – Alicia Gulikers

Hallo! Mijn naam is Alicia Gulikers en ik ben uitblinker van de maand bij 4Sport!

In januari ben ik begonnen aan een afvalrace voor mezelf. Ik voelde me niet comfortabel in mijn lichaam en merkte dat ik na 2 minuten rennen al helemaal buiten adem was. Dit vond ik niet kunnen en daarom heb ik aan de bel getrokken. Door lang zoeken en al meerdere slechte sportscholen te hebben ervaren, kwam ik bij 4Sport terecht. Hier kon ik een 90 dagen Personal Training traject volgen die mij zou helpen met trainen en afvallen. Ik haatte sporten en zocht ook een grote ‘Pain in the ass”’als Personal Trainer. Hier kwam Marloes uit als geschikte match en in die 90 dagen heeft zij mij (zonder dat ik het zelf door had) van sporten leren houden.

Nu, een half jaar later, ben ik 14 kg afgevallen en weeg ik nu 82,5 kg wat voorheen dus 96,6 kg was. Nu train ik 4 keer per week waarvan ik 2 keer in de zaal sport en 2 week een les volg. Dit helpt mij om gedisciplineerd te trainen en afwisseling te krijgen in het sporten. Ik ben er zelf nog niet, ik wil graag 78 kg wegen, maar ik weet dat ik er kom omdat ik doorzet en er 100% wil voor gaan!

Dus blijf doorzetten en je doel wordt bereikt!

(Als je vragen hebt over mijn traject kun je me gerust aanspreken tijdens het trainen!)

Groetjes, Alicia!