Lid van de maand januari – Jo-Anne Esajas

Elke maand zetten we één van onze leden in het zonnetje. Heb jij zelf een leuk verhaal of een bijzondere ervaring? Stuur dit dan op naar info@4sport.nu Jo-Anne Esajas is lid van de maand januari geworden! Lees hier haar verhaal.

Ik ben Jo-Anne. Samen met mijn man besloot ik eind november de knoop door te hakken na al meerdere malen in het dagelijkse, groepjes van 4Sport aan het trainen te zien. Als ouders van drie sportende kinderen kwamen we nauwelijks aan ons zelf toe. Dachten we….. maar als je dan de confrontatie voelt van niet lekker in je vel zitten, geen conditie en weinig energie, was het tijd voor ons om actie te ondernemen.

We liepen 4Sport binnen en de sfeer voelde gelijk fijn en comfortabel. Een klein, maar superleuk team die allemaal zo spontaan, warm maar vooral professioneel hun vak uitvoeren met persoonlijke aandacht. Nu nog maar 6 weken later kan ik zeggen dat ik me opgewekt, vrolijk en energiek voel. En dat alleen van drie keer in de week gezellig groepslessen meedraaien. Inmiddels heb ik met de open dag twee vriendinnen meegenomen, waarvan de ene met haar hele gezin nu enthousiast met mij mee sporten. Dus maatjes genoeg naast al de andere leuke vriendelijke leden die ik nu al ontmoet in de sportschool!