Lid van de maand januari – Geoffrey van Kuyvenhoven

Iedere maand zetten we één van onze leden in het zonnetje! Het lid van de maand januari is Geoffrey Kuyvenhoven. Lees hier zijn verhaal!

:

Beste Sporters,

Graag stel ik mijzelf even voor: ik ben Geoffrey Kuyvenhoven en train sinds oktober j.l. bij 4Sport. De voorgaande 17 jaar heb ik bij een andere sportschool getraind maar daar had ik het niet meer naar mijn zin. Een vriend van me vroeg of ik een keer met hem mee ging naar 4Sport. Na één proefles Kickboksen was ik al verkocht. Ik heb mij toen direct ingeschreven. Alles voelde goed: de sfeer, de mensen en met name de kleinschaligheid sprak mij aan. Naast fitness volg ik de kickbokslessen op woensdag en af en toe de bootcamples op dinsdag. Naast het sporten bij 4Sport doe ik nog aan Kyokushin karate.

Om gemotiveerd te blijven stel ik mij zelf altijd een doel: de ene maand is dat bijvoorbeeld heel erg aan de conditie werken en de andere maand kan dat spieropbouw zijn met behoud van conditie.

Sportze en we zien elkaar snel!