Lid van de maand februari – Eric van Hees

Ik ben Eric van Hees en vanaf oktober 2019 train ik met veel plezier bij 4Sport. Hiervoor heb ik geroeid en een tijd niet gesport. Op dit moment sport ik twee middagen in de week na mijn werk.
Van oktober tot maart spin ik met collega’s op woensdagmiddag een uur op een andere trainingslocatie. Sinds vorig jaar hou ik een app bij, waarmee ik elke dag minimaal 10.000 stappen probeer te zetten. Dit gaat gemakkelijk op mijn werk want ik ben altijd onderweg. Door mijn vrouw Angela ben ik in contact gekomen met 4Sport. Zij sport er al een stuk langer.
Het heeft even geduurd voordat ik de eerste stap heb gezet omdat ik niet wist wat ik wilde doen op sportief gebied. Door de afwisseling van fitness, spinning en geregeld wandelen in de avonduren heb ik mijn draai gevonden!
Door de goede sfeer en de gezellige sporters voelde ik mij snel thuis bij 4Sport. Door persoonlijke begeleiding en de contactmomenten hoop ik nog lang gemotiveerd te blijven!