Lid van de maand Februari – Corry Mol

Elke maand zetten we één van onze leden in het zonnetje. Heb jij zelf een leuk verhaal of een bijzondere ervaring? Stuur dit dan op naar info@4sport.nu. Corry Mol is lid van de maand februari geworden! Lees hier haar verhaal.

Ik ben Corry, 70 jaar jong. Al sinds dag 1 sport ik bij Rico in de sportschool. Ik kwam er zelfs al toen het nog Sportschool Kuipers was. Drie keer per week ben ik te vinden in de fitnesszaal. Verder volg ik geen groepslessen. Ik train altijd alleen en vind de sfeer in de sportschool erg gezellig. Na al die jaren sporten ken ik ook wel iedereen die op dezelfde tijden komt sporten als ik, dat maakt het nóg leuker. Ook zijn er in de loop der jaren aardig wat kennissen komen sporten. Inmiddels sport zelfs mijn man Jan bij 4Sport! Ik vind het leuk om te horen (van de jongere sporters) dat ik soms meer kilo’s weg kan drukken dan zij!

Met de instructeurs van de sportschool kan ik goed overweg. Voor een praatje zitten ze nooit verlegen en als ik er even niet uit kom met een nieuw apparaat, staan ze al klaar om uit te leggen hoe het moet. Uiteraard help ik op mijn beurt ook graag anderen, want ik ken de meeste apparaten op mijn duimpje! Inmiddels ben ik ook ruim 10 kilo afgevallen het afgelopen jaar en dat door het sporten. Iets anders doe ik er niet voor.

Het sporten is voor mij een gewoonte, wat hoort bij mijn wekelijkse ritme. Met mijn 70 jaar blijf ik fit genoeg om alles te kunnen doen wat ik wil. Ik pas erg graag op op mijn kleinzoon van 6 en qua conditie doe ik ook niet onder voor hem!  Zo lang het kan blijf ik lekker drie keer per week komen.