Lid van de maand december – Zakaria el Bidaoui

Iedere maand zetten we één van onze leden in het zonnetje! Het lid van de maand december is Zakaria el Bidaoui. Lees hier zijn verhaal!

: 

Ik ben Zakaria, ik ben 20 jaar oud. Ik doe de opleiding autotechnicus in Gouda. Ik heb een tijdje bij Basic-fit in Alphen gesport, maar dat was niet echt een succes. Daar ben ik toen gestopt. Ook heb ik veel aan vechtsport gedaan. Mijn ouders sporten al langer bij 4Sport en via hen ben ik hier ook terecht gekomen. Destijds heb ik een rondleiding en intake gedaan bij Patrick en ik was gelijk positief door de warme sfeer en persoonlijke aanpak die ik nog niet kende bij een sportschool. Ik heb het echt heel erg naar mijn zin hier en vooral de groepslessen zijn erg leuk. De combinatie tussen fitness en (Kick)boksen werkt voor mij! Ik hoop de komende tijd veel persoonlijke doelen te behalen.