Lid van de maand december – Silvia Beugelsdijk

Elke maand zetten we één van onze leden in het zonnetje. Heb jij zelf een leuk verhaal of een bijzondere ervaring? Stuur dit dan op naar info@4sport.nu Silvia Beugelsdijk is lid van de maand december geworden! Lees hier haar verhaal.

Hallo, mijn naam is Silvia Beugelsdijk (34jaar). Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een dochter van 9 en een zoon van bijna 7.

Ik ben bij 4Sport terecht gekomen via Ricardo zelf, hem ken ik van de sportschool waar hij boksles gaf en ik voelde me helemaal thuis in zijn lessen en was er dan ook elke week bij. In de tijd erna heb ik een dubbele hernia gehad, waar ik aan geopereerd ben. Die was zo heftig dat ik na de operatie waardoor ik verlamd ben geraakt aan 1 been helemaal opnieuw moest gaan leren lopen.

Toen heb ik me aangemeld bij 4Sport omdat ik dus Ricardo al kende. Door die hernia kon ik niet goed bewegen en was dus aardig wat kilo’s aangekomen. Ik wilde heel graag sporten maar ergens kwam het er niet goed uit, ik kreeg een depressie.

Ik had al een tijd niet gesport daardoor en kon de tools niet vinden om me ertoe te zetten, hoewel ik erg fanatiek was altijd. Ik heb 10 jaar judo gedaan (in de selectie gezeten, wedstrijden gedaan) en daarna 3 jaartjes gebokst.

Met mijn voeding ging ook niet al te goed. Ik at te weinig waardoor ik eetbuien kreeg aan het eind van de middag en in de avonden. Daar was ik zelf niet blij mee en voelde me daardoor nog ellendiger. Ik heb toen besloten om een afspraak te maken met voedingscoach Sylvester.

Ik kwam binnen als een onzekere vrouw en ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Door middel van veel gesprekken en handvaten qua voeding begon ik me steeds beter te voelen. Sylvester is iemand waar je goed mee kan praten en je zelfvertrouwen mee geeft. Als je even niet lekker in je vel zit dan zorgt hij er wel voor dat je weer met een lach naar buiten gaat.

Inmiddels ben ik 8 kilo kwijtgeraakt en voel me als een vlinder die uit een cocon is gekropen. Ik ben weer helemaal aan het opbloeien en voel me veel zelfverzekerder als toen ik binnen kwam wandelen bij Sylvester. Zelf ben ik dan ook wel een persoon met een groot portie doorzettingsvermogen en daardoor ben ik weer gaan groeien.

Ik voel me totaal niet meer onzeker, want ik weet dat ook ik mag er zijn en dat alles goedkomt door goede voeding en regelmatig sporten. Daar haal je een hoop energie uit.

Dit was mijn persoonlijke verhaal,

Silvia Beugelsdijk