Lid van de maand augustus – Svenja Tillemans

Hallo, ik ben Svenja en sport nu drie maanden bij 4Sport. Het was voor mij een hele grote stap om naar de sportschool te gaan.
Ik als grote sportliefhebber, kwam er achter dat naar sport kijken en zelf sporten een heel verschil is!
Naastdat 4Sport Training Center voor mij ‘om de hoek’ is, koos ik voor de sportschool omdat het kleinschalig is.
Ik wilde me fitter voelen en wat kilo’s kwijtraken die er door medicijnen aan gekomen waren. Mijn eerste afspraak was met Dennis en ik ben daar nog elke dag blij mee. Buiten dat het ontzettend goed klikt weet hij mij te motiveren om door te gaan en haalt hij mij uit mijn comfort zone.

Wat mij positief verrast is dat ik het sporten stiekem echt leuk begin te vinden en nu dus dagelijks bij de sportschool te vinden ben. Ondertussen heb ik ook mijn familie aangestoken en trainen zij gezellig mee. Ik voel me heel erg thuis bij 4Sport en ik kan het sporten niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse ritme.

Ik wil 4Sport en Dennis bedanken voor de motivatie en positiviteit die het mij geeft!
Mooie bijkomstigheid; sinds ik sport ben ik van mijn medicijnen af, begint de hoofdpijn te verdwijnen én helpt het mij in mijn strijd tegen de sigaret!